Gagana a le Tino Pusi

O taumafai lau pusi e ta'u atu ia te oe se mea?Fesoasoani e malamalama atili i mana'oga o lau pusi e ala i le iloa o le gagana masani a le tino.

图片2

Afai e ta'avale lau pusi ma fa'aalia lona manava, o lona uiga o se fa'ailoga o le fa'afeiloa'i ma le fa'atuatuaina.

图片3

I tulaga ogaoga o le fefe poʻo le osofaʻiga, o le a faia e le pusi le amio - faʻaloloa i luga o ona tamatamai vae ma faʻaofuofu lona tua, e faʻaalia ai o ia i le tele e mafai ai.O lona lauulu e mafai ona tu i luga o lona ua, tua poʻo le siʻu.

图片4

O se tasi foi lea o amioga masani pusi e vaaia e tagata e ana pusi. latou te teuteuina i latou lava i soo se taimi, faapea foi ma o latou aiga.

图片5

I tulaga maualuga o le fefe ma le atuatuvale, o le a gugu foi pusi, uisa ma feanu.Afai e le usitaia na lapataiga manino, e ono ta pe utia e le pusi.

图片6

O le olo i luga o tagata po'o tulimanu o meaafale-aemaise pe ae faatoa sau i le fale-o le auala lea a lau pusi e maka ai le manogi.E ui lava o se fa'afeiloa'iga o ituaiga, o lo'o faia e lau pusi ona e ese lou manogi ia i latou ma latou te mana'o e fa'amasani atili ai oe.

图片7

O se pusi o lo'o fa'alatalata atu ia te oe ma lona si'usi'u o lo'o fa'asino ile pito i luga o lo'o fa'afeiloa'i oe, e masani ona va'aia pe a toe fo'i mai i le fale po'o le taimi fo'i e mana'o ai oe.Ia mautinoa e te fa'ailoaina la latou fa'afeiloa'iga ma fai sina fa'aseā.


Taimi meli: Tes-08-2020